skip to Main Content

بسیاری از ما بخاری برقی ها را می شناسیم و از آن استفاد می کنیم، شوفاژ برقی نیز همچون این وسایل گرمایشی هستند و فقط برق بیشتری مصرف می کنند. مشکلات رایج شوفاژ برقی ها نیز اغلب مثل بخاری برقی است و به سیستم ایجاد حرارت آن مربوط می شود.

در حقیقت برای مشکلات رایج شوفاژ برقی می توان مواردی چون خرابی المنت، خرابی برد، خرابی ترموستات، خرابی فن، روشن نشدن دستگاه و گرم نکردن پره های آن اشاره کرد. این موارد را در ادامه بیشتر مورد بررسی قرار داده ایم.

علت خرابی شوفاژ برقی

همچون بسیار از لوازم خانگی برقی، علت خرابی شوفاژ برقی در حالت کلی ناشی از استفاده نادرست و وارد آمدن فشار بیش از حدبه دستگاه است.

به منظور بررسی مشکلات رایج شوفاژ برقی شما باید از خدمات تعمیر شوفاژ برقی و از مراکز معتبر تعمیراتی کمک بگیرید زیرا پروسه تعمیر شوفاژ برقی دارای پیچیدگی های خاص خود است.

علت خرابی شوفاژ برقی

دلیل روشن نشدن شوفاژ برقی

یکی از مشکلات رایج شوفاژ برقی، روشن نشدن آن است. این مشکل می تواند ناشی از سیم کشی، خرابی کنترل کننده و ترموستات شوفاژ باشد.

بهتر است در ابتدا جریان ورودی برق به پریز برق را با یک فازمتر چک کنید، اگر برق در پریز جریان داشت، وضعیت کابل را بررسی کرده و در صورتی که کابل نیز سالم است، با نمایندگی معتبر تعمیر شوفاژ برقی تماس بگیرید.

به طور کلی علت روشن نشدن شوفاژ برقی می تواند به اتصالات درون دستگاه  یا قطعاتی همچون ترموستات مرتبط باشد که این موارد و هزینه تعمیرات آن پس از بررسی دستگاه اعلام خواهد شد.

خرابی ترموستات شوفاژ برقی

دیگر مورد از مشکلات رایج شوفاژ برقی مربوط به خرابی ترموستات دستگاه است. این قطعه که در برخی از برندها زیر فن دستگاه قرار دارد ، دمای دستگاه را تنظیم کرده و آن را در صورت رسیدن محیط به دمای تنظیم شده خاموش می کند.

ترموستات ها قطعاتی حساس هستند و تکنسین ها به واسطه تجربه مداوم خود می توانند وضعیت صحت و سلامت آن ها را بررسی کنند. در صورتی که ترموستات خراب شده باشد باید مورد تعویض قرار بگیرد.

خرابی ترموستات شوفاژ برقی

ایراد در پره های شوفاژ برقی

سر و صدا دادن پره های شوفاژ برقی و همچنین گرم نشدن یا کم گرم شدن آن یکی دیگر از مشکلات رایج شوفاژ برقی به شمار می رود. پره‌ های شوفاژ برقی ساختار و عملکردی شبیه به شوفاژهای معمولی دارند و با تحریک گرمای هوا آن را در محیط اطراف به گردش در می آورند.

درون این پره ها به جای آب، روغن نیمه جامد وجود دارد که با حرارت دیدن به حرکت در می آید. اگر پره ها سرد یا نیمه سرد است، باید ورودی جریان برق به دستگاه و عملکرد ترموستات مورد بررسی قرار بگیرد.

در صورت صدا دادن پره ها نیز وضعیت داخلی آن باید مورد بررسی قرار بگیرد و شاید نیاز به تعویض پره خراب با پره ای نو وجود داشته باشد.

سوختن المنت شوفاژ برقی

وسایل برقی گرمایشی دارای المنت حرارتی هستند؛ المنت پس از تشخیص دما توسط ترموستات روشن می شود و گرمای مورد نیاز برای پره های شوفاژ برقی را فراهم می کند.

در صورت سوختن المنت شوفاژ برقی این قطعه نیز تعمیر پذیر نیست و باید تعویض شود. گاهی خرابی المنت با پریدن فیوز نیز همراه است.

خرابی سوئیچ برق و برد شوفاژ برقی

دست آخر اینکه خرابی سوئیچ و برد نیز از جمله مشکلات رایج شوفاژ برقی به شمار می رود. سوئیچ ها نیز از جمله قطعاتی هستند که جایگذاری آن ها باید با دقت انجام شود زیرا اتصال نادرست سوئیچ ها، برق را در دستگاه جاری نمی کند. این قطعات وظیفه قطع و وصل جریان برق را بر عهده دارند.

علاوه بر این برخی از شوفاژ برقی ها دارای برد الکترونیکی هستند که عیب یابی این نوع از شوفاژ برقی ها با پیچیدگی بیشتری همراه است و دقت بالاتری را می طلبد.

سوختن المنت شوفاژ برقی

هزینه تعمیرات شوفاژ برقی

هزینه عیب یابی شوفاژ برقی و تعمیرات آن به دلایلی بسیار متغیر خواهد بود؛ بنابراین تا پیش از بررسی دستگاه نمی توان برآوردی ارائه داد.

در شرکت یدک تعمیر برآورد هزینه پس از عیب یابی دستگاه انجام می شود و پس از اعلام به مشتری قطعات معیوب با قطعات وارداتی و معتبر جایگزین خواهد شد.

بیشتر بدانید: تعمیر شوفاژ برقی بیم BEEM

نکته پایانی

در این نوشتار سعی شد مشکلات رایج شوفاژ برقی مورد بررسی قرار بگیرد؛ همانطور که مشاهده شد این مشکلات بیشتر مربوط به ترموستات، المنت، برد و سوئیچ های دستگاه بوده که نیازمند بررسی دقیق است.

شما می توانید برای تعمیر شوفاژ برقی خود از خدمات شرکت یدک تعمیر استفاده کنید. یدک تعمیر نمایندگی تعمیرات شوفاژ برقی و  متخصص در تعمیر لوازم خانگی، خدمات پس از فروش، آموزش تخصصی تعمیر انواع لوازم خانگی و فروش قطعات یدکی لوازم خانگی با پشتوانه بیش از ۲۵ سال سابقه فعالیت در این زمینه، آماده ارائه خدمات به شرکت ها، ارگان ها و سازمان های بزرگ و کوچک می باشد.

نظرات و سوالات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top تماس با کارشناسان